Кошница

Кошницата е празна!
Виж кошницата

Меню

Търсене

Затвори
Loading ...

Тенекеджийство

Етап 1. Пълно разглобяване.

Купето се разглобява напълно, като се свалят стъклата, всички части, тапицерия, електроинсталация и се разделя от шасито.

Етап 2. Песъкоструене.
Цялото купе или само местата с ръжда се песъкоструят – там, където е необходимо. Това е много важен етап защото след него може да се оцени обема работа. Също така с него се постига солидна основа за последващ ремонт на местата с ръжда.

Етап 3. Ремонт на ръждата.
Това е един от най-важните етапи от реставрацията на купето. Ремонта на ръждата в нашата работилница се извършва от нашите VW тенекеджии с дълъг опит в реставрацията на „костенурки”. Тази работа се извършва предимно с готови панели – нови оригинални, донори или репродукции. Нашия опит показва, че няма ретро кола без нужда от ремонт на ръжда по купето или шасито.

Етап 4. Ремонт на удари.
Преобръщане, преден, заден страничен или даже удар на тавана не са голям проблем за нас, тъй като сме се справяли досега с много от тях. Ако обичате колата си тя винаги може да бъде направена. Ние във "Волфсбург Ийст" винаги ще ви осигурим "здраве" на домашния Ви любимец, който живее в гаража.

Етап 5. Грундиране.
Това също е важен етап от реставрационния процес, тъй като е бариера срещу атмосферните условия. Ние използуваме най-усъвършенстваните грундове – на цинкова основа, епокси грундове на водещите компании в индустрията. Гаранцията на покритото с цинк и епокси грунд купе или шаси излизащо от нашата работилница е 10 години.

Етап 6. Подготовка за боя.
Този етап изисква търпение и педантичност и се изпълнява от човека, които трябва да приеме колата от тенекеджията и да я подготви за боя. Костенурката е една от най-трудните коли за подготовка за боя, затова трябва да и се обърне допълнително внимание. В нашата работилница тази работа се извършва от VW специалист с разбиране и любов към "костенурката".

Етап 7. Боядисване.
То е последния щрих, който показва цялата работа, която е извършена по купето на вашата кола. Ние работим само с висококачествени бои и лакове, които винаги осигуряват най-добрия възможен резултат.