Кошница

Кошницата е празна!
Виж кошницата

Меню

Търсене

Затвори
Loading ...

За нас

Кои сме ние?

Благодарим за интереса към Волфсбург Ийст. Ако вие сте Фолксваген ентусиаст – вие сте на правилното място. Волфсбург Ийст е фирма, занимаваща се с ремонта и реставрацията на всички Фолксвагени и Поршета с въздушно охлаждане. Реставрираме коли, продаваме нови части и части втора употреба, като сме официален представител на фирма ББТ от Белгия – водеща фирма в реставрацията на фолксваген "Костенурка". Също така осъществяваме импорт/експорт на автомобили от целия свят.

Волфсбург Ийст е семейна фирма, която се занимава с реставрации на Фолксваген – Костенурка от 2007 година.

Доставяме всички необходими части за завършване на реставрацията на Вашето T1, T2 и T3 или Порше. Чрез партньорите ни от ВВТ и други контакти с ретро VW обществото, можем да Ви снабдим с на практика всяка необходима Ви част от костенурка 1945 , 356 Pre A Porsche, и 1992 T3 Транспортер дo 2003 Мексиканска костенурка.

Също така сме развили всички фази на реставрацията и следваме разумен график заедно с високо качество и стриктен бюджет. Познанията ни относно автомобилите и бусовете с въздушно охлаждане от една страна, е комбинирано с високо качество на изпълнението на реставрацията от друга, както и възможностите ни за доставка на части за завършването на вашите проекти гарантират отличен резултат всеки път.

В допълнение на това, имаме възможност за внос и износ на ретро автомобили от и за цял свят – от "проекти" до готови, завършени реставрации и контролираме всички фази на този процес – от намирането до доставката "на врата".

Компанията ни стартира от страстта по "въздухарите" и я развиваме в професионална насока.

 
Какво правим?

Какво може Волфсбург Ийст да направи за вас? Можем да посрещнем всички ваши нужди под един покрив. Моля свържете се с нас за повече детайли.

 

Защо да изберете Волфсбург Ийст?

Когато реставрирате вашата любима кола, първото нещо, което търсите е качеството. Професионалистите от Волфсбург Ийст са много отдадени на процеса на реставрация и са концентрирани върху детайла, така че всяка кола, която преминава през процеса на реставрация в гаража ни се завършва така, както е излязла от завода във Волфсбург в деня на "раждането" си. Ние сме стриктни "пуристи", но можем да дадем на колата ви индивидуалност от стрийт, през German and Cal look, до състезател от пистата за драг.

Предлагаме много трудни за намиране части както на професионалните реставратори в България, така също и на "домашните маистори". Дългото време загубено в търсене по Интернет няма да бъде повече част от вашия живот, тъй като Волфсбург Ийст е фирмата доставчик, която може да Ви предложи всичко, от което се нуждаете. При нас можете да купите части, както и експертиза, съвет и помощ или просто ще проведете един приятен разговор за "въздухарите".

Намираме се в България, Европа – 1739 км югоизточно от Волфсбург, Германия – люлката на най-популярната "Народна Кола". Можете да ни намерите до София в с. Равно поле.

Също така можете да ни пишете на: office@wolfsburgeast.com; info@wolfsburgeast.com,
Или да ни се обадите на: +359 893 513 084
Пощенския ни адрес е:
Волфсбург Ийст ЕООД
1680 София, бул. България №60 вх.Г ет.1 ап.1
България, Европейски съюз